Bel ons gerust:

T 0348 48 13 44

Bestelling & Bezorging

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Op het moment dat wij uw order hebben ontvangen plannen wij de aflevering in op de door u gewenste datum. Bij onduidelijkheden nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wie bezorgt de bestelling ?

Al onze orders worden uitgeleverd via professionele transporteurs op het door u aangegeven afleveradres.

Wat is de minimale afname en wat zijn de verzendkosten?

U kunt bij de Geschenkpakkettenlijn kerstpakketten bestellen met een minimale afname van 1 pakket per adres. Bij een orderbedrag per adres van € 1.500,- of meer, of een minimale afname van 60 stuks betaalt u geen bezorgkosten. Onder dit bedrag/aantal zijn de bezorgkosten: 1-5 stuks: 6,95 per stuk, 5-29 stuks: € 37,50; 30-60 stuks € 49,50. Levering op huisadressen is ook mogelijk tot 10 kg per pakket, dit stemmen wij apart met u af. Meerkosten bij bezorging voor 11.00 uur: € 19,50.

Tot wanneer kan ik bestellen?

U kunt uw bestelling plaatsen totdat de webwinkel aangeeft dat het assortiment is uitverkocht. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen reeds eerder op zijn, in overleg met u kunnen we een gelijkwaardig artikel leveren. Zie onze uitgebreide leveringsvoorwaarden.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De pakket prijzen op de website zijn exclusief BTW. In de winkelmand kunt u de uiteindelijke prijs inclusief BTW en verzendkosten vinden.

Wanneer kan er geleverd worden?

De leverdata voor kerstpakketten is van 26-11-2018 tot 22-12-2018. U kunt een datum in deze periode aangeven als gewenste leverdatum van uw bestelling. Wilt u afwijken van deze data? Bel of mail ons voor overleg.

Kunnen de kerstpakketten aan huisadressen geleverd worden?

Ja, dat is mogelijk. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden, zoals het wel of niet laten tekenen voor ontvangst. De hieraan verbonden kosten, doen wij u op offertebasis tegemoet komen.

Kunnen wij een eigen kerstkaart of brief laten mee verpakken in het kerstpakket?

Ja, dat kan. Details omtrent ontwerp, aanlevering etc. bespreken wij graag met u.

Worden de pakketten ‘s ochtends of in ’s middags afgeleverd?

De kerstpakketten worden geleverd tussen 08.00 en 18.00 uur. Wij adviseren de pakketten in ieder geval 1 dag eerder te laten leveren dan de dag van uitreiking. Wilt u uw pakketten ’s ochtends geleverd hebben? Neemt u dan contact met ons op.

Wanneer kan ik het best de pakketten laten bezorgen? Door overmacht vanwege weer, verkeer- of andere externe, niet door ons te beïnvloeden omstandigheden, kunnen er onvoorziene vertragingen in de uitlevering ontstaan. Wij adviseren u hier rekening mee te houden. Wij adviseren dan ook de kerstpakketten altijd minimaal één dag eerder te laten uitleveren, dan u ze wilt uitreiken.

Zijn de kerstpakketten belastingvrij?

Vanaf 1 januari 2015 geldt de werkkostenregeling. De kerstpakketten vallen meestal onder het zogenaamde 'niet-verrekenbare deel' van uw WKR budget. Het WKR-budget bestaat uit 1.2% van de totale fiscale loonsom van uw organisatie, de zogenaamde forfaitaire ruimte. Niet-verrekenbaar houdt in dat het niet mogeljk is deze uitgaven met het loon van uw werknemers te verrekenen. De aanschaf van kerstpakketten valt in de forfaitaire ruimte en wordt dus in mindering gebracht op het WKR-budget. De enige voorwaarde waar u nog rekening mee hoeft te houden is de gebruikelijkheidstoets. Deze toets schrijft voor dat de uitgave niet meer dan 30% mag afwijken van soortgelijke uitgaves in uw bedrijf of branche. Als een uitgave van € 250,- per persoon voor een kerstpakket binnen uw branche gebruikelijk is, is er dus geen enkel probleem. De informatie van de belastingdienst vindt u hier.

Is er een uiterste besteldatum?

De uiterste besteldatum voor de themapakketten is 16 november 2018. Daarna kan in overleg een enigszins afwijkend pakket samengesteld worden bij voldoende voorraad. De custom made kerstpakketten kunnen uiterlijk tot 30 november 2018 besteld worden.

Betaling & Veiligheid

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij Geschenkpakkettenlijn kunt u betalen met iDEAL en via bankoverschrijving vooraf.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens puur voor het afhandelen van de order. Op geen enkele andere manier wordt uw data benut.

Webshop & Producten

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt contact opnemen met de Geschenkpakkettenlijn door te bellen met 0348-481344.U kunt natuurlijk ook mailen naar  info@geschenkpakkettenlijn.nl

 

Copyright © 2017 | Martin van Laar Geschenkpakketten | Alle Rechten Voorbehouden
Webshop door Sales Care