Bel ons gerust:

T 0348 48 13 44

Verras uw medewerkers met een uniek of traditioneel kerstpakket

Pakketten in verschillende prijsklassen
Verschillende relatiegeschenken
Zelf samenstellen in de showroom

Met een prachtig uniek of juist een traditioneel kerstpakket verrast u uw medewerkers op een leuke manier. Rond de kerstperiode is het altijd een prachtig gebaar om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een uniek kerstpakket biedt hiervoor veel verschillende mogelijkheden. Kies een traditioneel kerstpakket uit de bestaande samenstellingen of kies ervoor om er zelf een samen te stellen voor uw medewerkers. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Hoe bedankt u uw medewerkers dit jaar?

 

Pakketten in verschillende prijsklassen
Ruime keuze aan relatiegeschenken
Zelf samenstellen in de showroom

Op zoek naar een traditioneel kerstpakket?

Bekijk alle kerstpakketten of neem contact op voor meer informatie

Stel zelf een uniek kerstpakket samen

Bij Geschenkpakkettenlijn zijn er veel dingen mogelijk. U kunt kiezen uit een brede selectie van voorgeselecteerde en samengestelde kerstpakketten. Wilt u uw medewerkers een culinaire Italiaanse ervaring schenken? Of is een box vol biologische producten meer iets wat bij uw bedrijf past? Wat zullen ze heerlijk smullen van een dergelijk traditioneel kerstpakket tijdens de feestdagen! Wilt u liever zelf een uniek kerstpakket samenstellen? Dat is bij ons zeer goed mogelijk. Kom langs in de showroom en kies alle producten die u in uw pakket wilt bestellen. Zo geeft u een persoonlijke box waar iedereen blij mee is!

Bekijk de mogelijkheden zelf

Kiest u voor een traditioneel samengesteld kerstpakket of wilt u liever zelf een uniek kerstpakket creëren?. Vraag online een offerte op of kom langs in onze showroom in Woerden. Heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0348 – 48 13 44. We beantwoorden graag al uw vragen.

3 Item(s)

   

3 Item(s)

   

Copyright © 2019 | Martin van Laar Geschenkpakketten | Alle Rechten Voorbehouden
Webshop door Elevate Digital