Bel ons gerust:

T 0348 48 13 44

Een uniek kerstpakket samenstellen kan bij ons op maat

Pakketten in verschillende prijsklassen
Verschillende relatiegeschenken
Zelf samenstellen in de showroom

Een kerstpakket samenstellen gebeurt bij Geschenkpakkettenlijn op maat. Hier kunt u precies de producten uitkiezen die u uw medewerkers wilt schenken voor de feestdagen. Het is een prachtig gebaar om uw medewerkers te bedanken voor al hun inzet van het afgelopen jaar en wij maken dat gebaar nog net wat persoonlijker. Wilt u ook uw kerstpakketten op maat samenstellen? Kom erachter hoe wij dit realiseren.

 

Pakketten in verschillende prijsklassen
Ruime keuze aan relatiegeschenken
Zelf samenstellen in de showroom

Op zoek naar een uniek kerstpakket?

Bekijk alle kerstpakketten of neem contact op voor meer informatie

Een persoonlijk kerstpakket samenstellen

Bij Geschenkpakkettenlijn kunt u natuurlijk kiezen uit vooraf samengestelde kerstpakketten, zoals prachtige Italiaanse boxen of pakketten met streekproducten. Echter kunt u er ook voor kiezen op kerstpakketten op maat te laten maken voor uw medewerkers. U kunt bij ons in de showroom zelf alle producten kiezen, hiermee een perfect kerstpakket samenstellen en de bestelling plaatsen. Op deze manier weet u zeker dat u een originele box aan verrassingen cadeau doet. Onze medewerkers begeleiden u graag in het proces en zorgen ervoor dat u een complete box samenstelt waar uw medewerkers tijdens de feestdagen heerlijk van zullen genieten.

Vraag een offerte op of kom langs

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0348 – 48 13 44 of vraag een offerte op online. U bent natuurlijk altijd van harte welkom voor het samenstellen van uw eigen kerstpakket. Kom langs in onze showroom in Woerden en laat u overdonderen door de keuzemogelijkheden. Onze medewerkers geven u graag een rondleiding en laten u dan zien wat er mogelijk is bij het samenstellen van kerstpakketten op maat.

3 Item(s)

   

3 Item(s)

   

Copyright © 2019 | Martin van Laar Geschenkpakketten | Alle Rechten Voorbehouden
Webshop door Elevate Digital