Bel ons gerust:

T 0348 48 13 44

Uw kerstpakket bestellen op een eenvoudige manier

Pakketten in verschillende prijsklassen
Verschillende relatiegeschenken
Zelf samenstellen in de showroom

Wilt u eenvoudig een kerstpakket bestellen voor de medewerkers binnen uw bedrijf? Aan het einde van het jaar is het een mooi gebaar om ze te bedanken voor al hun inzet, waarbij u ze iets leuks meegeeft om van te genieten tijdens te feestdagen. Kerstpakketten kunnen uiteenlopend ingestoken worden en zijn daarmee een veelzijdige manier om uw medewerkers te verrassen.

 

Pakketten in verschillende prijsklassen
Ruime keuze aan relatiegeschenken
Zelf samenstellen in de showroom

Op zoek naar een uniek kerstpakket?

Bekijk alle kerstpakketten of neem contact op voor meer informatie

Gemakkelijk een kerstpakket bestellen

Bij Geschenkpakkettenlijn kunt u bij het bestellen van uw kerstpakket kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een Italiaans kerstpakket, een box vol streekproducten of vindt u het leuker om zelf een pakket samen te stellen? Het samenstellen kunt u bij ons in onze showroom in Woerden doen. Hier wordt u begeleid in het proces en creëert u hét perfecte pakket zelf. U kunt bij ons allerlei producten combineren en de mogelijkheden zijn eindeloos. Weet u hoe u uw medewerkers wilt bedanken dit jaar?

Neem contact op

Weet u al welk kerstpakket u wilt bestellen? Voor vragen over onze producten of de verschillende mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0348 – 48 13 44. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om alle opties te bekijken en daar een weloverwogen keuze te maken over welk kerstpakket u dit jaar gaat bestellen. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

3 Item(s)

   

3 Item(s)

   

Copyright © 2019 | Martin van Laar Geschenkpakketten | Alle Rechten Voorbehouden
Webshop door Elevate Digital